Senteret sitt bannerbilde

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du MOAN fødselsdatoen din, og navnet ditt og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: MOAN 040519 Ola Hansen ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6,- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet.

Viktig melding: Grunnet Koronavirus-epidemien vil det i en periode bli utstrakt tilbud om videokonsultasjoner, eller telefonkonsultasjon for de som ikke får til videokonsultasjon. Dette for å hindre unødvendig ansamling av mennsker på legesenteret. En video/telefon konsultasjon koster det samme som en vanlig konsultasjon hos legen. Om du ønsker time for dette sender du en bestilling om det på sms og du beskjed tilbake fra oss.

 

Tilstander som krever fysisk undersøkelse eller blodprøver må du bestille vanlig time for, men resepter, sykemeldinger, samme med flere andre enklere tilstander som kan presenteres på video kan vi ordne via videkokonsultasjon.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send MOAN fødselsdato og navnet ditt med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Med SMS eller på telefon.

Attester og korttidssykemeldinger

Alle som skal ha legeattest eller sykemelding må primært bestille seg time til lege først

Helsekontroller

Bestill vanlig time på sms eller telefon.

Vaksinering

 

Reisevaksiner gjøres på vaksinasjonskontortet. Influensa-vaksiner settes på legekontoret. Bestill vanlig time til lege eller laboratoriet på sms eller telefon.